counting days

Daisypath Anniversary tickers

May 2, 2016

RINE

assalamualaikum.


banyak benda yang aku belajar dari Rine tapi kalini aku masuk ajar kod. haha. thank you Rine untuk malam yang indah ni *dah pagi dah pun* daripada rasa rather be alone for once, aku decided I have to share it with someone. selama ni dengar cerita orang. motivate orang. and dah sampai masa untuk aku cari orang yang aku percaya and share apa yang aku rasa on the spot eventhough orang tu jauh beribu batu. zaman dah maju, bukan jadi masalah untuk berhubung kan :')

cukup aku cakap, apa yang aku rasa tadi dah hilang sikit demi sikit. berkat Rine dan juga berkat diri ini yang Alhamdullilah masih berdiri di landasan yang betul walaupun tadi dah macam kucing hilang anak. yan penting, UBAH! and kau takan kehilangan anak. kau akan jadi kucing yang berjaya menjaga anak-anaknya. 

MALAYSIA BOLEH!!!

2 comments:

terima kasih :)