counting days

Daisypath Anniversary tickers

April 25, 2017

the misterious of bahagia

Assalamualaikum



"kau dah jumpa bahagia. aku macam mana? life aku still hambar lagi. bahagia? jauh sekali"

bagi aku, kalau kau nak bahagia, kau kena usaha. bahagia bukan cuma datang bergolek tapi ada masanya dia datang dalam keadaan tiba-tiba jugak. keadaan yang kau tak ready. walaupun aku pernah kata yang bahagia tak semuanya milik kita tapi kita masih punya hak untuk merasa bahagia.

jangan gusar kalau bahagia belum datang.

kita, masing-masing punya bahagian bahagia kita.

so, stay smile!

No comments:

Post a Comment

terima kasih :)